PRIRODNI SASTOJCI ZA NAJBOLJI UČINAK

Šta sadrži REFIX?

Ključni sastojak REFIX-a je morska voda.

Tako je, morska voda, bogata mineralima! Iz jedne od najatraktivnijih zaštićenih područja u Evropi.

Morska voda

Morska voda sadrži gotovo sve hemijske elemente periodnog sistema. Natrijum i hlor čine 84% ovih soli. Preostalih 16% su magnezijum, kalijum i kalcijum. Svi ostali elementi su prisutni, ali u malim količinama ili samo u tragovima.

Izvorska voda

Prikupljamo vodu iz jednog od najtinijih područja Costa da Morte, 70 metara od obale i na dubini od 4 metra. Voda u ovom strateškom području, koja je zaštićena mrežom Natura 2000, je prema analizama koje svake nedelje sprovodi Intecmar (Institut za tehnologiju morskog okoliša Galicije), boljeg kvaliteta nego bilo gde drugde na obali Galicije. Jedina ekstraktivna aktivnost u ovom rezervatu je ribolov, koji koristi tradicionalne metode i male brodove koji imaju minimalan uticaj na životnu sredinu. Daleko je od zagađivanja hotela i gradskih struktura, uz minimalno prisustvo turista u letnjim mesecima, koji uglavnom dolaze iz gastronomije. Svi ovi faktori čine vodu iz Costa da Morta najkvalitetnijom vodom na evropskoj obali, a odatle dobijamo vodu.

Limunov sok

Naši limuni pružaju ukusnu aromu i blagi ukus REFIX-a i nude niz pogodnosti koje čine REFIX jednim od najzdravijih pića na tržištu. Iako imaju kiselog ukusa, imaju suprotan efekat u telu. Pomažu u alkalizaciji, smanjenju nivoa kiseline. Zahvaljujući visokom sadržaju vitamina C koji pomaže u sprečavanju prehlade i gripa, ima jaka antivirusna i antibakterijska svojstva. Limuni pomažu u aktiviranju creva,održavaju ih u pokretu, omogućavaju čišćenje creva kao i detoksikaciju jetre. Sadrže mnogo flavonoida, kao što su citrin i mandarina, koji štite organizam od oksidacionih sredstava, kao što su ultraljubičasti zraci, zagađenje životne sredine i hemikalije u prehrambenim proizvodima. Pored toga, imaju i mnoge druge korisne efekte. Poboljšavaju vid, hidriraju kožu, jačaju imuni sistem, poboljšavaju varenje, smanjuju sadržaj masti u telu itd.

Stevia

REFIKS je piće za hidrataciju napravljeno od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka iz Galicije, koji sadrži sve elemente neophodne za pravilan oporavak ljudskog tela.

VAŠE TELO ZAHTEVA REFIX da bi dobilo trenutni oporavak usled:

  • svakodnevnih aktivnosti;
  • većeg fizičkog napora;
  • kontinuiranog stresa i psihičkog napora;
  • narušene crevne flore;
  • dugotrajnog izlaganja suncu;
  • revitalizacije tokom noći.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se